В началото на май времето остава динамично. Днес ще е топло,

...
 В началото на май времето остава динамично. Днес ще е топло,
Коментари Харесай

Три дни валежи и после - прекрасно време през уикенда

 В началото на май времето остава динамично. Днес ще е топло, в сряда, четвъртък и петък – още веднъж дъжд. В петък ще бъде най-хладно, заяви пред бТВ проф. Георги Рачев.

Тези процеси, които ще въздействат от сряда до петък, ще се изтеглят на север. В събота и неделя ще е уместно за вила, за разходка измежду природата. Засега се обрисува през уикенда да бъде доста хубаво времето, сподели метеорологът.

В сряда, четвъртък и петък обаче ще вали и ще гърми. В четвъртък съвсем над цяла България ще има превалявания, с изменчив интензитет. Неустойчива е атмосферата, което е типично за май месец.

Следващите дни минава средиземноморски циклон, който се движи на североизток. Следващите дни валежната зона ще бъде над Балканите и България ще е в центъра на това събитие.

Най-съществените валежи се чакат в сряда и в четвъртък. А в петък и температурите ще се намалят със 7°-8°.

" Четох в мрежите, че сняг валял тези дни. Ами ще вали на високо – над 2000 м, нищо чудно. Има и нова снежна завивка и тя е основна – попълня водните ресурси ", сподели той.

След петък температурите постепенно ще се покачват, по този начин ще продължи и идната седмица.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР